::::::::::::: ReMark reclame: belettering en decoratieve buitenreclame. Wij leveren en plaatsen reclameborden,kleefletters,belettering,soandoeken,displays,zelfklevers,zandstraalfolie,windowfilm,...
 
     
 
 

Aan de afwerking herkent u vakwerk

Het lijkt misschien een detail, maar de afwerking van uw reprowerk is enorm belangrijk voor het uiteindelijke resultaat. Een dun laagje laminaat maakt immers van een eenvoudige kopie een representatief document. En een kleurenplot verandert in een opvallende wanddecoratie als hij vakkundig wordt opgeplakt. Begrijpelijk dus, dat wij voor de afwerking van uw reprowerk de gepaste technieken in huis hebben. Niet alleen voor grote oplagen, maar ook voor dat ene exclusieve ontwerp of document dat u heel speciaal wilt afwerken. Fotovergrotingen, schema's, tekeningen, posters, kleurkopieën e.d. kunnen wij op allerlei materialen opplakken. Van karton of board, tot glas of plexi. Uiteraard in ieder gewenst formaat tot maximaal 1300mm breedte en lengte zowat onbeperkt.

Wij kunnen uw posters ook alleen voorzien van een zelfklevende laag, zodat u ze zelf kunt opplakken of als grootformaat sticker naar uw klanten kunt verzenden.

Moeten uw displays afwasbaar zijn? Geen probleem! Dan plastificeren we de print gewoon. Een techniek die ook voor allerlei andere toepassingen nuttig is. Posters, wanddecoraties, menukaarten, veiligheidsvoorschriften, lidmaatschapskaarten en andere krijgen extra cachet voorzien van zo'n chique lamineerlaagje. Een dun beschermlaagje dat uw repro- en drukwerk een fraaie (mat-)glanzende uitstraling geeft.

Klik op de foto voor een overzicht