::::::::::::: ReMark reclame: belettering en decoratieve buitenreclame. Wij leveren en plaatsen reclameborden,kleefletters,belettering,soandoeken,displays,zelfklevers,zandstraalfolie,windowfilm,...
 
     
 
 

Als u reclame in het oog moet springen, kunt u niet uit de voeten met standaardformaten en -materialen. Fraaie grote posters zijn altijd een blikvanger. Voor reclamedoeleinden, als kunstobject of gewoon als decoratie aan de muur. Grote afdrukken kunnen bijvoorbeeld ook geplakt worden op voertuigen of borden. Uw foto of reclame kan nu levensgroot worden gemaakt!
Dit soort afdrukken in kleine tot zeer kleine oplagen zijn in zeefdruk onbetaalbaar of zelfs technisch onuitvoerbaar. Met moderne grootformaat printers zijn dit soort opdrachten vaak tegen een fractie van de kosten en op eenvoudige wijze te realiseren.

ReMark Reclame beschikt over een grootformaat printer waarmee een breed scala aan materialen kan worden bedrukt met een maximale breedte van zowat 1 meter en een onbeperkte lengte. Deze grootformaat printer biedt veel mogelijkheden voor bijzonder etalagemateriaal, presentaties en materialen voor beurzen. Bijvoorbeeld banners en vlaggen opdoek of vinyl en posters op diverse papiersoorten.

Klik op de foto voor een overzicht