::::::::::::: ReMark reclame: belettering en decoratieve buitenreclame. Wij leveren en plaatsen reclameborden,kleefletters,belettering,soandoeken,displays,zelfklevers,zandstraalfolie,windowfilm,...
 
     
 
 

U bent standenbouwer, etalagist of makelaar en hebt regelmatig kleefletters nodig en liefst dan nog met snelle leveringstermijn? U creerde zelf een ontwerp voor een reclamebord of de reclamebelettering op uw wagen, en wenst graag zelf de kleefletters aan te brengen? U bent particulier en wenst uw wagen of de vensters van uw woning te decoreren met vb. zandstraalfolie? ReMark reclame helpt u verder !

Dankzij het voortdurend vernieuwen van onze snijmachines, computers en programma’s zijn wij de ideale partner voor het aanmaken van uw stand-belettering en kleefteksten.
U levert ons een eenvoudige print-out van uw logo, teksten of tekening; wij scannen uw logo’s en tekeningen, converteren deze documenten naar high resolution vectortekening, ontwerpen, ... en bezorgen u binnen de afgesproken termijn haarscherp gesneden kleefletters.

Een brede keuze aan lettertypes, soorten folies en kleuren staan voor een haast oneindige reeks toepassingsmogelijkheden; van kortstondige toepassingen, zoals kleefletters bestemd voor promotieacties op winkelruiten of beursstanden tot duurzame kleefletters voor voertuigbeletteringen of lichtreclames.
Bent u echter vertrouwd met informaticatoepassingen en levert u liever digitaal aan, dan vindt u hiervoor alle nuttige richtlijnen onder volgende link.

Klik op de afbeelding voor een overzicht