::::::::::::: ReMark reclame: belettering en decoratieve buitenreclame. Wij leveren en plaatsen reclameborden,kleefletters,belettering,soandoeken,displays,zelfklevers,zandstraalfolie,windowfilm,...
 
     
 
 

Belangrijke elementen op het gebied van reclame zijn spandoeken en zeilen. Een hedendaags trendy alternatief voor reclameborden als gevelreclame zijn bedrukte textiel baanders verticaal geplaatst op de gevel. Met een discrete bijpassende verlichting een prachtig vorm van publiciteit voor uw zaak.
Vaak worden spandoeken en zeilen ook gebruikt ter ondersteuning en promotie van sportevenementen, culturele activiteiten, beurzen en festivals. Daarnaast zijn wellicht in uw wagenpark vrachtwagens en aanhangers voorzien van zeil. Het spreekt voor zich dat wij ook dit type zeil kunnen voorzien van logo en tekst.

Wij leveren nylon en vinylkunststof spandoeken en zeilen met de meest uiteenlopende afmetingen, voorzien van ogen en spankoorden. Spandoeken die dienst doen als gevelreklame kunnen worden voorzien van decoratieve inox montagebeugels met bijpasende verlichting.
Uw reclameboodschap wordt op het spandoek aangebracht door middel van belettering met speciale extra rekbare folies of als full-colourprint door middel van solvent inkjetprinting.

Voor iedere toepassing heeft ReMark Reclame een oplossing op maat.

 klik op de foto voor een overzicht