::::::::::::: ReMark reclame: belettering en decoratieve buitenreclame. Wij leveren en plaatsen reclameborden,kleefletters,belettering,soandoeken,displays,zelfklevers,zandstraalfolie,windowfilm,...
 
     
 
 

Uw aanwezigheid op de werf benadrukken door kledij te dragen voorzien van een opdruk van uw logo. Zo bereikt u met geen moeite alweer heel wat potentiële klanten.

Bij ReMark reclame kunt u terecht voor een ruime waaier vrijetijdskledij en beroepskledij. Van petjes en t-shirts tot overall's of hemden en sweaters.
Het opdrukken gebeurt met behulp van heat transfer technologie. Uw logo of reclameboodschap wordt met behulp van snijplotters uitgesneden uit Siser Thermoflex vinyl en vervolgens onder de juiste druk en temperatuur in de vezel van het textiel gesmolten. Diverse vinyl soorten zijn voorradig, zodat ook bv. nylon tentzijlen of k-way's bedrukt kunnen worden. Bijzonder sterk en bovendien helemaal niet duur !Door de aard van het procédé behoren verkleuren of afwassen van inkten tot het verleden !

Vraag vrijblijvend meer inlichtingen.

 Klik op de foto voor een overzicht