::::::::::::: ReMark reclame: belettering en decoratieve buitenreclame. Wij leveren en plaatsen reclameborden,kleefletters,belettering,soandoeken,displays,zelfklevers,zandstraalfolie,windowfilm,...
 
     
 
 

De uitstraling van uw bedrijf of organisatie is een uitermate belangrijk onderdeel van uw totale bedrijfsvoering. Het wagenpark, horend bij uw bedrijf, is vaak het visitekaartje van uw onderneming.
ReMark Reclame maakt gebruik van professionele snijplotmachines en kwalitatief hoogwaardige materiaal om tot een goed resultaat te komen. Wij beschikken over talloze kleuren folies en het spreekt voor zich dat ook full colour prints op uw bedrijfsauto aangebracht kunnen worden. Naargelang de beoogde gebruiksduur van de publiciteit op uw voertuig wordt de juiste vinyl geselecteerd. Zo zijn er mogelijkheden voor ieder budget. Wij werken met moderne programmatuur, zodat wij een professioneel ontwerp of logo voor u kunnen ontwikkelen en hebben alle specifieke vakkennis en apparatuur in huis om een goed eindproduct te leveren.
Kleefletters op voertuigen zijn achteraf boverdien perfect te verwijderen, zonder lijmsporen of schade aan de carosserie van het voertuig.

ReMark reclame verfraait graag met zorg uw wagenpark.

Klik op de fot voor een overzicht